Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink

kollagén, plasztikai sebész

Számítástechnikai partnereink

iphone szerviz

Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Minden, amit meg kell tanulnod a személyes fejlődésről! Mezőnagymihály Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Minden, amit meg kell tanulnod a személyes fejlődésről! Mezőnagymihály Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Szóval, elgondolkodtál az életeden - hol vagy most, és hol szeretnél lenni. Talán van valami, ami némi kiigazításra, sőt, talán még javításra is szorul. Szeretnéd fejleszteni a személyiségedet. Kétségtelen, hogy egy cél kitűzése és az arra való törekvés szerepet játszik a sikeredben. Olvass tovább néhány további hasznos javaslatért, hogy személyiséged fejlődjön.
  Minden, amit meg kell tanulnod a személyes fejlődésről! 

Szóval, elgondolkodtál az életeden - hol vagy most, és hol szeretnél lenni. Talán van valami, ami némi kiigazításra, sőt, talán még javításra is szorul. Szeretnéd fejleszteni a személyiségedet. Kétségtelen, hogy egy cél kitűzése és az arra való törekvés szerepet játszik a sikeredben. Olvass tovább néhány további hasznos javaslatért, hogy személyiséged fejlődjön.

Az általánosítások az önfejlesztésed és a siker ellenségei. Vizsgáld meg a gondolatmenetedet, hogy milyen negatív, általános hiedelmeket tartasz magadról. Ha azt mondod magadban, hogy "mindig kudarcot vallasz" stb. ez nem helytálló. Még ha csak egyszer is, a múltban már sikerrel jártál! Emlékeztesd magad arra, hogy a jövő fényes, és az önfejlesztés lehetséges.

Próbáld meg fenntartani a pozitív szemléletet. A derűs hozzáállás csodákat tehet a hangulatoddal. Tudatosan próbáljon meg mindent megtenni azért, hogy ne hagyd magad túlságosan elkeseríteni vagy depresszióba esni - függetlenül attól, hogy milyen problémáról van szó. Ha csak azt mondod magadnak, hogy a dolgok rendben lesznek, az néha elég sokáig fenntartja a jókedvedet ahhoz, hogy ezt sikerüljön valóra váltani.

Ha szezonális depressziós betegségben szenvedsz, győződj meg róla, hogy otthonodat jól megvilágítva tartod. Húzd fel a redőnyöket. A fény szabályozza a szervezet szerotonin-szaporodását, és ha szezonális depresszióban szenvedsz, akkor megfoszthatod magad ettől. Megpróbáld meg a szolárium használatát is erre a rendellenességre.

A szorongás leküzdésének önsegítő stratégiája, hogy ne gondolkodj abszolútumokban, ne használj olyan szavakat, mint a "soha", "mindig", "kell" stb. Ez a fajta torz gondolkodás irreális elvárásokat eredményez, amelyek miatt további, túlzott nyomást helyezel magadra. Ha legyőzöd ezeket a kognitív torzulásokat, és a gondolatokat reálisabb megfogalmazásokba helyezed, kisebb valószínűséggel fogod túlterhelni magad a stresszel.

Fogadd el az érzelmeidet. Az érzelmeid elfojtása nemcsak érzelmileg, hanem az életed minden területén korlátozni fog. Azzal, hogy átöleled minden érzésedet, beleértve a haragot, a félelmet és a szomorúságot is, át tudsz lépni rajtuk, és végül túlléphetsz rajtuk. Azzal, hogy elfogadod az érzéseidet, az ura leszel az érzéseidnek.

Ha tisztában vagy a gyengeségeiddel, akkor lehetővé válik számodra, hogy kordában tartsd őket. A személyes fejlődés nem mehet sehová, ha a gyengeség uralja az életedet. Ha állandóan kifogásokat keresel magadnak, mindig halogatod a dolgokat, vagy más módon keresed a kudarc módját, akkor most azonnal végezned kell egy alapos személyes felmérést, és fel kell mérned azokat a gyengeségeket és sebezhetőségeket, amelyek visszatartanak és gátolják a személyes fejlődésedet!

Ahhoz, hogy a személyes fejlődésben sikeres legyél, azt kell a szenvedélyeddé tenned, amit szeretsz csinálni. Könnyen beleeshetsz abba a csapdába, hogy azért választasz egy utat, mert úgy tűnik, hogy az a több arannyal kikövezett. Ezek az utak azonban ezen túl már kevéssé érdekelhetnek téged, és hamarosan elveszítheted az érdeklődésedet. Az igazi siker érdekében azt válaszd, amiért szenvedélyesen rajongsz. A pénz majd követni fog.

Tanuld meg, hogyan legyél proaktív a reaktív helyett. A világ nagy vezetői látják az előttük álló kihívást, és felkészülnek arra, hogy megfeleljenek neki, vagy akár le is győzzék, még jóval azelőtt, hogy bekövetkezne. A legtöbb ember nem így él. A legtöbben reagálnak a felmerülő problémákra, és aztán annyira beletemetkeznek a közvetlen szükségletekbe, hogy nem tudnak a jövőre koncentrálni. Tanulj meg proaktívnak lenni, és felszabadul az időd a személyes fejlődésre.

Most már van néhány javaslat a fejedben -- alkalmazd azokat a tanácsokat, amelyek a legjobban megfelelnek a saját körülményeidnek. Adj neki egy kis időt! Tűzz ki egy célt, és dolgozz érte! Lehet, hogy az a kiigazítás vagy fejlődés, amit szeretnél elérni, már régóta a jellemed része. Legyél ésszerű. Dolgozz keményen, hogy fejlődhess! 

 

<-- Vissza a Minden, amit meg kell tanulnod a személyes fejlődésről! Mezőnagymihály Borsod-Abaúj-Zemplén megye blog oldalra!

További cikkek